“Goede administratie geeft rust”
Een juiste administratie is essentieel voor elke organisatie. Met een sluitende administratieve organisatie heeft u de juiste middelen en belangrijke sturingsinformatie voor uw bedrijfsvoering. Wij nemen de administratie van u over en leveren u de benodigde cijfers.

Contracten en wachtlijstbeheer in kinderopvang
Zodra ouders inschrijven komt hun kind op de wachtlijst of kan direct geplaatst worden. Het aanbieden van een plaats, het maken van het contract en alle administratieve handelingen die hierbij horen verzorgen wij. Ook houden wij de wachtlijst bij en benaderen kinderen die geplaatst kunnen worden. Zo ziet u nieuwe klanten nooit over het hoofd.

Facturatie en incasso
Wij verzorgen de maandelijkse facturatie. Ook verzorgen wij het debiteurenbeheer, indien nodig in combinatie met een incassobureau.

Crediteurenbeheer en boekhouding
Wij verwerken en controleren de dagelijkse financiële gegevens. Wij verzorgen uw crediteurenadministratie zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Jaarlijkse begroting
Wij zorgen dat uw jaarlijkse begroting (bijvoorbeeld voor de gemeente) voldoet aan alle eisen.

U houdt overzicht
Wij stellen cijferoverzichten op over het verloop van uitgaven en inkomsten, zodat u zicht heeft op uw financiële positie. Tevens zorgen wij voor periodieke rapportages en analyses naar wens.

 

Monique Schotanus heeft zich na haar opleiding orthopedagogiek ontwikkeld tot een analytisch manager. Met haar altijd persoonlijke aanpak komt zij snel tot de kern van een probleem en levert graag maatwerk om het op te lossen.

Monique Schotanus, Manager Shared Service Center