Weet jij wat je moet doen als een kind eerste hulp nodig heeft? Dat leer je in deze Kind EHBO cursus. Deze cursus behandelt alle verplichte EBHO onderdelen en zorgt ervoor dat jij goed kunt handelen bij een ongeval.

 

Doel
Tijdens deze volledige Kind EHBO cursus leer je welke acties je kunt ondernemen bij een ongeval en hoe je deze uitoefent.

 

Inhoud
De opleiding bestaat uit een theorie en een praktijk gedeelte. De theorie kun je thuis online volgen en bereidt jou voor op de meest voorkomende ongelukken. Je leert op interactieve wijze de theorie van onder andere de reanimatie. Nadat je de theorie hebt afgerond, kun je starten met het praktijkgedeelte. Samen met medecursisten oefen je de reanimatie, leer je de AED te gebruiken en leer je hoe te handelen bij een verslikking en verstikking en bij een bewusteloos slachtoffer in een noodsituatie. Ook worden de onderwerpen bloedingen, huidwonden en kleine ongevallen behandeld.

 

Doelgroep
Deze opleiding is geschikt voor iedereen die een certificaat Kind EHBO willen behalen en daarmee bij ongevallen eerste hulp bij kinderen kan toepassen. Deze opleiding is ook geschikt voor BHV-ers, het is zelfs een mooie aanvulling op het BHV diploma.

 

Duur
De opleiding bestaat uit 4 tot 6 uur online training en 4 uur praktijktraining.

 

Na afloop
Wanneer je zowel de theorie als praktijk hebt afgerond, ontvang je het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen en een pasje op creditcard formaat van het Oranje Kruis.

 

Kosten
€ 175