Interim management
Soms heeft u behoefte aan een daadkrachtige manager die uw tijdelijke opdrachten kan vervullen. Wellicht heeft u te maken met een tijdelijke periode zonder manager of heeft u ondersteuning nodig tijdens een zeer drukke periode in uw organisatie. Dan is het fijn te weten dat Deel! snel bekwame managers kan leveren.

Efficiency- en veranderingstrajecten
Onze managers begeleiden u tijdelijk bij het veranderen van bijvoorbeeld de structuur of werkwijze van de organisatie. Zij hebben oog voor zowel de behoefte van de organisatie als die van medewerkers.

Reorganisatie
Het voorbereiden en uitvoeren van een reorganisatie vraagt gerichte kennis op diverse gebieden. Door het tijdelijk inhuren van onze managers heeft u toegang tot kennis en ervaring. Ook bij het opzetten van afdelingen en het uitvoeren van transities helpen zij u.

Voordelen
Omdat onze managers tijdelijk voor u werken blijft u flexibel in uw bedrijfsvoering. Wij bieden managers met uiteenlopende ervaring in zowel middenkader als MT niveau. Zij zijn resultaatgericht, besluitvaardig, communiceren effectief en hebben oog voor persoonlijke belangen.

 

Nick studeerde SPH en MER en dat maakt hem tot een sterke manager in een sociale sector. Hij deed zijn ervaring op in zowel gehandicaptenzorg als ouderenzorg. Momenteel is hij manager in de dynamische wereld van de kinderopvang. Nick is gericht op ontwikkeling, verandering, innovatie en marketing.

Nick Entius, Manager